Szolgáltatások

Hőszigetelés
Egyetlen fűtési rendszer sem lehet elég hatékony megfelelő hőszigetelés nélkül. A jól megválasztott hőszigeteléssel otthona belső tereinek hőmérsékletét folyamatosan az optimális szinten tarthatja, ráadásul így még spórolhat is, mind az új építésű ingatlanok, mind pedig a korábban készült épületek felújítása, szigetelése során. Társaságunk vállalja mindennemű épületszerkezet hőszigetelését.

Válassza a tartós rezsicsökkentést!

 

Hideg- és melegburkolás
Vállaljuk lakossági és üzleti felhasználási célú épületek és egyéb létesítmények épületburkolási munkálatainak kivitelezését teljes körű garanciával.
Hidegburkolás keretében vállaljuk gránit-, gres-, márványburkolatok vagy térkő-burkolatok lerakását a Megrendelő igényei szerint.
Melegburkolás keretében elvégezzük a csaphornyos, szalag- vagy lamináltparketta, hajópadló, egzotikus fa, parafa, padlószőnyeg, PVC burkolatok kialakítását, parkettázott felületek csiszolását, szegélyezését és lakkozását, falfelületek és mennyezetek burkolását, lambéria, hungarocell vagy előre gyártott burkoló elemekből.

Lépjen rá a stabil, szép útra!

 

Festés, mázolás, tapétázás
Vállaljuk mindennemű felület festését, mázolását, tapétázását kül- és beltérben egyaránt, ennek keretében a Megrendelő igényei szerint elvégezzük: a falfelületeken meglazult régi festékrétegek és tapétarétegek eltávolítását, a falfelületek alapozását, impregnálását, glettelését, csiszolását, a falfelületek festését, díszítését, tapétázását, a homlokzatok állványozását, javítását és színezését díszítővakolattal, kül- és beltéri nyílászárók, radiátorok, korlátok, kerítések egyéb épületszerkezetek mázolását.

Nemcsak kicsomagoljuk a lakást, hanem vissza is, meg persze festünk, mázolunk, ahogy kéri!

 

Kőműves munkák
A Megrendelő elképzeléseivel összhangban, vállaljuk épületek kőművesmunkáit az építési terület kitűzésétől kezdődően, a régi épületek, épületrészek bontásán keresztül, a teljes körű építésig bezárólag.

Bontunk, ahogy Ön szeretné, ennél jobban már csak építeni szeretünk!

 

Gipszkarton szerelés
Modern építészetben a szárazépítésnek jelentős szerepe van, a modern, dekoratív, belsőépítészeti megoldások új formai lehetőségeket, praktikus, mutatós megjelenést biztosítanak. A gipszkarton rendszerek tetőtér beépítésére, álmennyezet, válaszfal, boltívek, rejtett világítás kialakításához és különböző gépészeti szerelvények eltakarására is kiválóan alkalmasak. Vállaljuk gipszkarton szerkezetek teljes körű kialakítását, kiépítését a Megrendelő igényei szerint.

Gipszkartonozásban is otthon vagyunk!

 

Víz-, csatorna és központifűtés-szerelés
Társaságunk vállalja intézmények, irodaházak és vállalkozások telephelyei víz- és szennyvíz-hálózatának a kiépítését, vizsgálatát és karbantartását, valamint lakossági megbízásokat is, a rutin feladatoktól az egyedi megoldásokig.

Ami a csövön kifér!

 

Dugulás-elhárítás
A feladat megoldásához vezetéktisztító berendezésekkel rendelkezünk, melyek alkalmasak közüzemi, közterületi és lakossági házi hálózatok tisztítására is. Eszközeink között az ivóvízvezetékek tisztítására alkalmas szivacslövedékek mellett magasnyomású mosóval felszerelt autóval is rendelkezünk, mely csatornahálózatok tisztításánál dugulás elhárítására alkalmas.

Ez igazi flow-élmény lesz, nekünk elhiheti!

 

Hibahely-keresés
A közüzemi és lakossági hálózatok problémás helyeinek feltárás nélküli („no dig” technológia) vizsgálatára több, különböző, a feladatok végrehajtására alkalmas kamerával rendelkezünk. Ennek keretében a D50-300 mm átmérő közötti vezetékek komplett diagnosztikai vizsgálatát és digitális dokumentálását is el tudjuk végezni.

Persze mi megtaláljuk és meg is javítjuk, nem annyira bonyolult!

Ha szeretne ajánlatot kérni tőlünk, itt minden információt megtalál!